prijsinformatie feesttaarten

Alle taarten en sweets worden op maat gemaakt, geheel naar jullie wensen. Samen met jullie ga ik opzoek naar het perfecte ontwerp van jullie bruidstaart -en eventuele andere sweets.
Aangezien geen taart hetzelfde is zullen ook jullie een uniek pronkstuk aan jullie gasten kunnen laten zien en proeven.
Iedere taart wordt volledig op maar gemaakt, het maken neemt dan ook geruime tijd in beslag. Ik wil al mijn aandacht aan jullie taart kunnen geven en zal daarom ook maar een beperkt aantal taarten aan kunnen nemen, dit is dan ook gelijk de reden om jullie datum ruim van te voren vast te leggen.

Omdat iedere taart uniek is zal de prijs afhangen van verschillende factoren. Denk hierbij aan de gekozen smaak cake, het ontwerp van de taart, aantal personen en gekozen decoratie. Denk bij dit laatste b.v. aan handgemaakte of verse bloemen, of een taart waarop bv een ruffle laag verwerkt is.
De vanaf prijs is ínclusief meerdere laagjes van een heerlijk romige crème vulling, aangevuld met een confiture. Tegen een meerprijs kan er nog een toevoeging in de vulling.
Benieuwd naar de smaak mogelijkheden, kijk dan even op de pagina Smaken en Vullingen

Aantal personen,
Feesttaarten worden gemaakt vanaf 17 personen, bij dit aantal personen zal je een 1-laags taartje krijgen, de gestapelde taarten gaan vanaf 20 personen.
Is het aantal gasten niet zo hoog maar willen jullie toch een mooie grote taart? Vraag dan even naar de mogelijkheid om te gaan werken met dummy's.
Als jullie taart een onderdeel van een sweet table dan is het mogelijk om een kleiner taartje(13 pers) te bestellen.

Prijzen:

Feesttaarten bekleed met fondant, marsepein of afgesmeerd met crème: v.a. €5,00 pp*

Bezorgen binnen Vinkeveen is kosteloos, hier buiten geldt een km vergoeding van €0,75 per gereden km

*chocolade cake, red velvet, carrot cake, poppyseed/lemon & rozemarijn/lemon cake hebben een meerprijs van €0,35 pp

inspiratie

feest

Kusje op je neus
confetti in je haar

Ik vier jou elke dag
niet een keer in het jaar

(by Lief Leven)