iets te vieren......TAART!

Naast de bruidstaarten kan je bij De Zoete Suikertoef ook terecht voor prachtige gepersonaliseerde feesttaarten.
Wil je een taart met snoepjes, een print of heb je een ander leuk ontwerp gezien, laat het mij weten zodat ik kan kijken wat ik voor jullie kan betekenen.

De feesttaarten zijn leverbaar vanaf 16 personen, dit is 'n mooie hoge 1-laags taart. Wil je graag een stapeltaart dan is dat mogelijk vanaf 20 personen.
Tevens zijn er naast de taart bijpassende sweets te leveren.

Ook voor de feesttaarten geldt; bestel ruim op tijd! Het zou namelijk ontzettend jammer zijn als ik jullie taart niet kan maken omdat de datum al gereserveerd is.

vulling in de taart

De taarten worden gevuld met meerdere lagen crème en, desgewenst, confiture of jam. Er is een zéér ruime keuze aan smaken en smaakcombinaties, eigenlijk bijna teveel om op te noemen.
Ben je nieuwsgierig geworden, kijk dan op de pagina 'smaken en vullingen', hier kan je alle smaakjes vinden. Moeite met kiezen, wil je graag advies of staat de vulling die jij graag wilt niet in het lijstje vermeld? Laat het dan even weten zodat ik kan kijken of ik iets voor je kan betekenen.

Safety first

Omdat de taart tijdens het decoreren een geruime tijd buiten de koeling staat, heb ik er voor gekozen om alleen te werken met ingrediënten die niet per sé in de koeling bewaard hoeven te blijven.
Geef de taart een mooie plek in de feestruimte zodat iedereen 'm kan bewonderen!

 

inspiratie feesttaarten

feesttaart met gedecoreerde koekjes
unicorn verjaardagstaart
Super Hero taart
Vrolijke driptaart.
feest

lang zal je leven
nog heel veel jaren
nog heel vaak feest

de mooiste jaren
zijn die nog gaan komen
niet de jaren
die al zijn geweest

(by gewoon JIP)