bruidstaarten

Gefeliciteerd! 

Jullie gaan trouwen en de allermooiste dag van jullie leven beleven.
Het zoeken naar een prachtige locatie, het vragen van getuigen, het zoeken naar de mooiste jurk, Pinterest afstruinen, opzoek naar niet alleen de mooiste maar ook de lekkerste bruidstaarten....
Kortom: de tijd van inspiratie opdoen en heel veel dingen regelen, is aangebroken. 

Uiteraard willen jullie jullie gasten niet alleen een hele mooie taart laten zien, bovenal moet hij natuurlijk ook heel erg lekker zijn.
Hiervoor zijn jullie bij De Zoete Suikertoef aan het juiste adres.  Ik ben namelijk van mening dat een taart áltijd perfect moet zijn, perfect van smaak en perfect qua uiterlijk. 

Het regelen van jullie trouwdag, een leuke, maar misschien ook wel een beetje een stressvolle periode, hierdoor kan het regelen van de taart een beetje naar de achtergrond verdwijnen.
Tóch wil ik jullie adviseren om de taart niet onderaan maar juist bovenaan jullie 'to do' lijstje te plaatsten, ergens vlak onder het regelen van de locatie, de fotograaf en de jurk. Dit kan namelijk teleurstellingen voorkomen.

Ik kan mezelf heel goed voorstellen dat het jullie een klein beetje gaat duizelen bij het uitzoeken van de taart, er zijn ook zovéél mogelijkheden. Bruidstaarten met ruffles, bruidstaarten in traditionele stijl, hippe bruidstaarten en zo kan ik nog wel even doorgaan. Het kan best lastig zijn om een keuze te maken dus ik ga jullie een stapje op weg helpen.

Hoe het reserveren van een bruidstaart in zijn werk gaat staat beschreven op de pagina 'bestelproces'.

inspiratie bruidstaarten

allermooiste bruidstaart
allermooiste weddingshoot
Locatie Midden Beemster
trouwtaart, locatie Park hotel Anafora
liefde

vanaf nu nog meer verbonden
door het kleine woordje
ja
alle liefde en geluk
vandaag
nog lang hierna

(by gewoon JIP)