bestelproces

Ik kan mezelf heel goed voorstellen dat het jullie een klein beetje gaat duizelen bij het bestellen van 'n bruidstaart, er zijn ook zovéél mogelijkheden! Middels deze pagina wil ik jullie een stapje op weg helpen zodat óók het bestellen van de taart een feestelijke gebeurtenis zal zijn.

De datum,
Het trouwseizoen begint vroeg in het voorjaar en loopt door tot ongeveer oktober, dit zijn de meest drukke maanden voor de bruidstaarten leveranciers.
Hebben jullie een voorkeur voor een bepaalde leverancier, check dat maanden van te voren of jullie trouwdag nog vrij is en plan een bespreking & proeverij in. (hierover later meer).
De meeste bruidsparen staan niet stil bij het feit dat het maken van een taart een tijdrovende bezigheid is, iets wat ik ze niet kwalijk kan nemen want een bruidstaart bestel je immers niet iedere dag.
Dus: beter iets te vroeg dan te laat want ook hier geldt; vol = vol.

Inspiratie,
De trouwdatum staat gepland en de voorpret gaat beginnen.
Om een beetje duidelijkheid te krijgen van wat jullie mooi vinden kan het handig zijn om een moodboard te maken, b.v. Pinterest is hier een perfecte bron voor. Maar kijk ook eens op de verschillende online platformen zoals Zank You of Trouwplannen.nl 
Een leuk detail; De Zoete Suikertoef heeft aan verschillende weddingshoots voor de online platformen mee gewerkt. Bekijk hier voor de 'in de media' pagina.

Kies het thema en kleur van jullie trouwdag en bekijk welke taarten jullie mooi vinden. Zie je een mooie taart maar komt ie niet overeen met jullie kleurenpallet? Bedenk dan dat de kleur van de taart in vele gevallen aangepast kan worden.
Neem het moodboard ook vooral mee tijdens de bespreking & proeverij, mailen mag natuurlijk ook. Ik krijg op deze manier al een beetje een idee van waar jullie voorkeur naar uit gaat en vanuit daar ontwerpen we samen jullie droomtaart.

inspiratie

Heerlijke donuts! Uiteraard ook te bestellen.
Prachtig gedecoreerde bruidstafel.
Prachtig gedecoreerde taartentafel, locatie Puur in Diemen
Voorjaarsbloemen verwerkt op een prachtige vintage bruidstaart

Persoonlijk advies gesprek & Proeverij,
Het bestellen van een bruidstaart, voor veel aanstaande bruidsparen is dit toch wel een van de hoogtepunten in de voorbereidingsperiode, maar waar begin je? Tijdens een persoonlijk advies gesprek hoop ik dat ik al jullie vragen kan beantwoorden....

In dit gesprek bespreken we al jullie ideeën en wensen, laten jullie mij het moodboard zien en komen op deze manier uit bij jullie droomtaart.
Als alle ins & outs met betrekking tot het ontwerp zijn besproken is het tijd om te gaan proeven!
Er worden stukjes cake, in verschillende smaken, geserveerd. Daarnaast zullen er verschillende smaken crème, confituren en vers fruit op tafel staan.
Om al een idee te krijgen van de verschillende mogelijkheden kunnen jullie al even kijken op de pagina waar de vullingen vermeld worden.
Een voorkeur qua smaak - of juist niet? Laat dit dan vooraf weten.
Jullie kunnen naar hartenlust gaan proeven om zo tot de ideale smaakcombinatie te komen. Uiteraard kan ik jullie hierbij adviseren.
Aan het einde van ons gesprek weten jullie niet alleen hoe de taart eruit komt te zijn maar ook hoe ie smaakt, hoe leuk is dat?

Een proeverij duurt ongeveer 1 tot 1.5 uur, de kosten bedragen €35,00 voor max 4 personen.

Offerte,
Na onze bijeenkomst zal ik, met alle informatie die ik van jullie heb gekregen, een offerte maken.
Deze offerte zal ik jullie toesturen per mail, samen met algemene voorwaarden. Let wel: de geldigheidsduur van de offerte is 5 dagen vanaf de dag van versturen.
Gaan jullie akkoord met de offerte, geef dan aan dat jullie de taart willen bestellen. De bestelling is echter pas definitief nadat er een aanbetaling is gedaan, hierover kan je meer lezen in de algemene voorwaarden.

Ik hoop dat ik jullie wat meer duidelijkheid heb kunnen bieden m.b.t. het bestellen van de bruidstaart. Mochten jullie hier nog  vragen over hebben, schroom dan niet om contact op te nemen.

Rest mij alleen nog om jullie een onvergetelijke dag en een geweldige toekomst toe te wensen.

liefde 

jij bent er voor me
altijd voor me

ook als ik er niet om vraag
toen ik er niet om vroeg

jij bent er voor me
altijd voor me

En weet je, daarvan
krijg ik nimmer nooit genoeg

(by gewoon JIP)